Setmana decisiva per a Guardiola
Setmana decisiva per a Guardiola (Europa Press)
Futbol

La ironia de Guardiola pensant en el Reial Madrid: "No em creus?"

El Manchester City goleja el Luton 5-1 i el tècnic català no abandona la sorna quan parla sobre com dosificar els seus jugadors

Redacció Esport3Actualitzat

La prèvia de l'anada de quarts de final al Bernabéu entre el Reial Madrid i el Manchester City va ser ben moguda per als citizens. Amb una plantilla que patia per les baixes i la càrrega de partits, sembla que de cara a la gran tornada d'aquest dimecres a l'Etihad els de Guardiola poden respirar una mica més tranquils.

El City encara el partit del Madrid amb la moral alta després del 3-3 del Bernabéu, i de la golejada d'aquest dissabte contra el Luton a la Premier per 5 a 1. Els de Guardiola s'han situat provisionalment líders, en espera del que facin aquest diumenge l'Arsenal i el Liverpool.

Com dosificar els diferents jugadors ha estat un dels esculls principals d'aquest partit; el mateix que ha passat al Barça i al Madrid, en una jornada de Lliga enmig de l'eliminatòria europea. Guardiola ha reservat Rodri, Bernardo Silva i Foden, pensant en el Reial Madrid.

I l'anècdota del postpartit ha estat la broma de Guardiola sobre una de les seves peces clau, Rodri.

- Periodista: "Estava content, Rodri, de descansar avui?

-Guardiola: "Absolutament. També descansarà dimecres contra el Madrid. No em creus?

La ironia del de Santpedor deixa clar que el migcampista madrileny és una carta imprescindible per a Guardiola. Rodri no va tenir un partit brillant al Bernabéu i la càrrega a les cames es comença a notar. Però en uns quarts de la Champions contra el Madrid les forces es treuen de sota les pedres.

Rodri durant el partit contra el Madrid (EFE)

 

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut