primer pla de la copa de la champions
La Champions 2023-24 ha encetat aquest dimarts la ronda de quarts (Europa Press)
futbol

La intel·ligència artificial prediu els guanyadors de les properes 80 Champions: el Barça no en surt benparat

El pronòstic, viral a les xarxes, atorga deu títols més al Madrid i tres al Barça

Redacció Esport3Actualitzat

La Champions 2024 afronta la recta final i, com cada any, els aficionats de tot el món esperen amb delit el desenllaç de la millor competició de clubs del planeta. Però els algoritmes que teixeixen la intel·ligència artificial s'ho miren amb tranquil·litat: ja han predit que la guanyarà el FC Barcelona.

Aquest pronòstic elaborat amb IA i difós pel diari britànic Daily Mail, no obstant, ha anat més enllà d'aquesta edició i ha revelat el guanyador de les properes 80 Lligues de Campions, en concret, fins al 2103. Els vaticinis atorguen deu títols més al Madrid, que en sumaria un total de 24, i tres per al Barça, que a l'entrada del segle que ve en tindria vuit a les vitrines.

També hi ha resultats que a dia d'avui semblen inversemblants. Com que l'Alabès es proclami campió de la Champions del 2085 o que el Vila-real en tingui un parell la primavera del 2076.

 

És distret badar amb els pronòstics, n'hi ha per triar i remenar, i imaginar-se quins escenaris desembocarien en guanyadors tan inesperats. Com el Sheriff Tiraspol de Moldàvia o el Zenit de Sant Petersburg, actualment exclòs pel veto als equips russos. Un exercici hipnòtic que només és desaconsellable per als impulsors de la Superlliga, ara que mantenen un pols amb la UEFA.

 

Anar al contingut