Saras Jasikevicius amb el trofeu de la Copa del Rei
Saras Jasikevicius amb el trofeu de la Copa del Rei (EFE)
Bàsquet

La gran festa de Saras Jasikevicius

L'entrenador lituà ha estat eufòric durant la celebració del nou triomf del Barça a la Copa del Rei contra el Reial Madrid

Àlex ÁvilaActualitzat

Nova final i nou títol per al Barça de Saras Jacikevicius. El lituà va tornar al Palau Blaugrana el 2020 per agafar les regnes, en aquesta ocasió des de la banqueta, d'un equip que havia de convertir en campió. I així ha estat. En una temporada i mitja, el Barça ha guanyat dues Copes del Rei, una Lliga i ha arribat a la final de l'Eurolliga.

El tècnic ha viscut el partit contra el Reial Madrid com ho fa sempre, amb una intensitat tan elevada com contagiosa. Els blaugranes s'han acabat imposant al conjunt de Pablo Laso, que segueix sense encertar-la contra un Jasikevicius que té la mida presa als blancs: quatre victòries de cinc clàssics aquesta temporada.

Però després de la tempesta, no ha arribat la calma per a Jasikevicius. Perquè si el lituà sap fer alguna cosa, a part de guanyar, és celebrar molt bé els títols. L'entrenador blaugrana s'ha mostrat eufòric sobre el parquet del Palau Municipal d'Esports de Granada. El tècnic no s'ha oblidat de ningú: jugadors, membres del cos tècnic, familiars... i fins i tot de Víctor Lavagnini!

Durant la celebració del títol, el periodista de TV3 s'ha acostat a l'entrenador per entrevistar-lo. Abans de respondre cap pregunta, però, el lituà ha volgut fer una broma a Lavagnini recordant el famós bany d'aigua que Jasikevicius va fer al periodista després de guanyar la Copa del 2013. Era la seva segona etapa al Barça i va celebrar la victòria contra el València deixant ben xop Víctor Lavagnini durant la festa al vestidor blaugrana.


La broma de Jasikevicius a Víctor Lavagnini

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut