Pep Guardiola i Joe Mazzulla al TD Garden
Pep Guardiola i Joe Mazzulla al TD Garden (X: @MHershgordon)
FUTBOL INTERNACIONAL

La connexió de Pep Guardiola amb els Boston Celtics

L'entrenador del Manchester City s'ha deixat veure a l'entrenament previ al primer partit de la final de l'NBA

Redacció Esport3Actualitzat

Pep Guardiola ha guanyat la seva quarta Lliga consecutiva amb el Manchester City, un total de sis des que va arribar a la ciutat. El de Santpedor contracte fins a la temporada que ve. És un maniàtic que busca l'excel·lència en el joc dels seus jugadors i que mai està satisfet; sempre en vol més i millor.

Més d'una vegada se l'ha vist donant indicacions a jugadors de talla mundial com Haaland, Grealish o Bernardo Silva al final del partit. Independentment del resultat, fins i tot havent guanyat per golejada.

Caçat al TD Garden

Aquesta matinada, els Boston Celtics jugaran el seu primer partit de les finals de l'NBA contra els Dallas Mavericks de Doncic (02.30). En l'últim entrenament de preparació, l'equip ha rebut una visita inesperada. Pep Guardiola hi ha estat present.

El tècnic català ha estat xerrant amb Joe Mazzulla, l'entrenador dels Celtics.

Els tècnics a la visita de Joe Mazzulla a la City Academy
Els tècnics, en la visita de Joe Mazzulla a la City Academy (Manchester City)

Sinergies a les banquetes

Mazzulla va anar convidat a l'acadèmia "cityzen" al mes de febrer. El de Rhode Island ha mencionat en alguna ocasió l'estudi d'altres esports per a l'aplicació al món del bàsquet. I es va voler inspirar en el model del tècnic català. 

Un presència incòmoda per al madridisme

Es dona la circumstància que al bàndol contrari els Celtics es trobaran amb els Dallas Mavericks, liderats per Luka Doncic. L'eslovè, amb passat madridista, sempre ha fet gala del seu madridisme passional tot i estar a molts quilòmetres de Madrid.

Sense anar més lluny després de la consecució de la quinzena Champions va fer aquesta piulada:

El mateix Reial Madrid quan els Mavs es van classificar per a la final de l'NBA van treure pit del seu exjugador :

Reconeixement mutu i segur que aquesta imatge de Guardiola, un dels personatges del món de futbol més 'enemics' del madridisme, no haurà agradat a tothom.

ARXIVAT A:
GuardiolaNBA
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut