ESPANYOL

La casa de l'Espanyol guanya punts en el càsting mundialista

L'Stage Front Stadium sedueix les institucions en vistes al Mundial del 2030

Oriol VidalActualitzat

Una mica més a prop. L'Stage Front Stadium ha posat el turbo en plena cursa per ser seu del Mundial del 2030. En ple càsting d'estadis per a la gran cita, la casa de l'Espanyol ha refermat les seves opcions en una visita institucional encapçalada pel president de la Federació Espanyola. Pedro Rocha n'ha quedat del tot satisfet i la candidatura ha guanyat força.

M'encanta el que he vist de l'estadi. El Mundial per a Espanya és importantíssim i tenim molt bon record de l'amistós que vam jugar contra Albània. Ha repercutit de forma positiva.

Rocha ha estat acompanyat per representants dels ajuntaments de Barcelona, Cornellà, el Prat i Sant Adrià de Besòs i el president de la Federació Catalana, Joan Soteras, del tot convençut de poder tenir el màxim de partits del Mundial a Catalunya:

L'Espanyol té un camp excepcional i és un marc incomparable perquè es disputi el Mundial. Sóc optimista, perquè entenc que Catalunya és prou important perquè sigui una de les territorials que tingui dues seus.

El conseller delegat de l'Espanyol, Mao Ye, considera que avui s'han enfortit les opcions del niu periquito. Després de presumir de les últimes millores a l'estadi, el dirigent periquito creu que el suport polític i institucional consolidaran el rang de favorit del feu blanc-i-blau. El record del Mundial'82, on l'estadi de Sarrià va viure l'espectacular triangular entre Itàlia, Brasil i Argentina, pot tenir un 'revival' sonat mig segle després.

Anar al contingut