Alèxia Putellas i Patri Guijarro, al balcó de l'Ajuntament amb l'alcalde Jaume Collboni
Alèxia Putellas i Patri Guijarro, al balcó de l'Ajuntament amb l'alcalde Jaume Collboni (Europa Press)
Futbol

Les disculpes de Collboni pel gest polèmic amb Alèxia Putellas a la celebració de la Champions

La capitana blaugrana no va dissimular la incredulitat amb el gest de l'alcalde de Barcelona, que s'ha disculpat 24 hores després de l'escena

Redacció Esport3Actualitzat

L'escena viral entre Jaume Collboni i Alèxia Putellas durant la celebració de la Champions del Barça ha dut l'alcalde de Barcelona a demanar perdó. "Les meves disculpes a @alexiaputellas. Sempre al costat de la igualtat, el feminisme i l'esport femení", diu la piulada.

Al Saló de Cent de Barcelona es va produir una de les imatges més comentades de la celebració de la tercera Champions del Barça. Alèxia Putellas lliurava una samarreta blaugrana al batlle i quan Jan Laporta i la jugadora l'oferien a Collboni per fer-se una fotografia conjunta, l'alcalde de Barcelona la va estirar i la va agafar tot sol.

Ella es queda amb el braç estirat i la mà buida penjant a l'aire, alhora que mostra una expressió d'incredulitat a la cara i es gira per mirar les companyes per comprovar si han vist l'escena. Aquest va ser el moment:

 

Les disculpes de Collboni

L'escena va ser recollida per diversos mitjans i va provocar crítiques a les xarxes socials dels usuaris, que hi veuen un gest de menyspreu a la capitana blaugrana i de restar-li protagonisme.

Un rebombori que ha portat l'alcalde de Barcelona a demanar disculpes a Alèxia i, per extensió, a la resta de jugadores, remarcant que "tot el protagonisme ha de ser per a unes dones que ja fa molt de temps que estan fent història".

Les disculpes, publicades a la xarxa X, han arribat 24 hores després de la recepció institucional a les tricampiones:

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut