Kilian Jornet guanya la UTMB Mont Blanc amb rècord (@UTMBMontBlanc)
Muntanya

Kilian Jornet guanya la UTMB Mont Blanc amb rècord

El català és el primer corredor de trencar la barrera de les 20 hores, i li pren el rècord actual a Pau Capell. Jornet ha disputat la prova amb covid

Redacció Esport3Actualitzat

Kilian Jornet continua superant-se. El corredor català s'ha tornat a endur, per quarta vegada, la UTMB Mont Blanc, la cursa més prestigiosa de les ultres, amb un temps de 19 hores, 49 minuts i 35 segons.

De fet, és la primera vegada que algú trenca la barrera de les 20 hores, i ha aconseguit una fita històrica en la prova francesa. Amb aquesta fita, Jornet li pren l'actual rècord a Pau Capell, que l'ostentava amb un temps de 20 hores, 19 minuts i 7 segons.

Aquesta és la quarta vegada que Kilian Jornet guanya al Mont Blanc, igualant el rècord de victòries del francès François d'Haene. El ceretà, que arribava a la cita avalat pels triomfs a Zegama i a la Hardrock 100, amb rècord de la prova inclòs, ha creuat la meta 5 minuts per davant del segon classificat, el francès Mathieu Blanchard.

 

 

Jornet ha explicat al finalitzar la carrera que tenia clar que havia de "baixar de les 20 hores" i que la competència ha estat clau per a poder-ho fer.

"Ha estat una batalla, primer amb el Jim (Walmsley) i després amb el Mathieu (Blanchard) que hem anat estirant-nos un a l'altre. Aquesta lluita ens ha portat a fer aquest temps."

Cal recordar que el corredor català ha disputat la prova amb covid i que, fins i tot, va estar a punt de no participar-hi. Tot i això, finalment, ha aprofitat que és asimptomàtic per prendre part en la prova francesa.

 

 

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut