Luc Abalo va marcar l'empat a 24 del PSG davant el VEszprém (EFE)

Kiel i PSG, en perill als quarts de final de la Champions League d'handbol

Les quatre eliminatòries estan obertes encara que el Barça, el Kielce polonès, el Pick Szeged hongarès i el Veszprem de l'ex capità blaugrana László Nagy ho tenen millor per arribar a la Final4 de Colònia
Xavi Vegas Actualitzat

R. K. Zagreb (CRO) - F. C. Barcelona  23-25

El F. C. Barcelona va guanyar en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions l'R.K. Zagreb per 23 a 25 en el Zagreb Arena, el seu fortí, davant de 15.000 aficionats locals. Un bon resultat per als de Xavi Pascual de cara al partit de tornada, tenint en compte que aquesta temporada cap equip visitant havia aconseguit guanyar a Zagreb. 

HC Vardar (MAC) - KS Vive Tauron Kielce (POL), 20-22

Magnífica defensa inspirada pel porter croat Marin Sego que va donar vida al Kielce polonès- L'equip entrenat per Talant Duixebaev va arribar a a la fi del partit amb un avantatge de dos gols en camp rival amb un ambient espectacular generat pels fans macedonis a l'Skopje Jane Sandanski Arena. El Vardar, on juga el fill del Talant, Alex Duixebaev, semblava a punt de prendre el control del partit en assolir una renda de tres gols a l'equador de la segona meitat però Strlek va portar al Kielce cap a la victòria amb cinc gols. Gorbok va ser el màxim golejador del Vardar, també amb cinc. El partit va registrar una afluència de més de 6000 espectadors.

MOL-Pick Szeged (HUN) - THW Kiel (ALE), 31-29

El Pick Szeged va continuar la seva bona ratxa davant equips alemanys. Després d'eliminar el Rhein-Neckar Löwen en la ronda precedent, ara li ha posat les coses difícils al Kiel, superant-lo per dos gols. El conjunt hongarès, de fet, és l'únic equip local que s'ha imposat en el partit d'anada dels quarts de final. Amb tot, el Kiel segueix sent el favorit per arribar a la Final4.

París Saint-Germain (FRA) - MKB Veszprém (HUN), 24-24

En un partit boig, el conjunt hongarès va dominar tot el partit, però un fantàstic Luc Abalo va posar l'empat sobre la botzina, donant un gust amarg en un partit molt treballat des de les banquetes. Un empat amb gust de derrota per al Veszprem, que havia dominat tot el partit. Però no cal oblidar que aquesta eliminatòria té un partit de tornada, que serà a l'infern hongarès la setmana que ve, on es decidirà qui arribarà a la Final 4 de Colònia. 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut