Jutglà pugna per una pilota aèria en un partit de la Conference League 23-24
Jutglà pugna per una pilota aèria en un partit de la Conference League 23-24
futbol

Jutglà troba un amic per fer somiar la ciutat encantada

La societat amb el noruec Vetlesen avança els belgues en el duel de quarts de la Conference League contra el PAOK grec

Redacció Esport3Actualitzat

Ja té un nou amic amb qui fer trapelleries a les àrees rivals. La història de Ferran Jutglà al Bruges és la d'un davanter en constant recerca de nous socis amb qui seguir donant alegries a la ciutat encantada. L'últim futbolista amb qui s'ha associat al camp és Hugo Vetlesen. Entre els dos han fabricat el gol materialitzat pel noruec i que avança els belgues als quarts de Conference League que els enfronten el PAOK grec (1-0).

Si l'ariet osonenc és del 1999, el migcampista nòrdic va néixer el 2000. Referents compartits per dos membres d'una mateixa generació que han rebut l'encàrrec de fer somiar un Bruges que s'ha de remuntar a la dècada dels 70 per reviure els subcampionats a la Copa d'Europa (1978) i a la Copa de la UEFA (1976). En totes dues finals el seu botxí va ser el Liverpool. Ja és hora que a Flandes la nostàlgia deixi pas als rècords en alta definició.

Jutglà, que al mercat d'hivern va sonar per reforçar el Sevilla, ha recuperat protagonisme a mesura que tornava al seu millor estat de forma. Vetlesen va arribar l'estiu passat i ha celebrat la victòria parcial de l'eliminatòria, megàfon en mà i cantant amb l'afició:

El jugadors del Bruges Michal Skoras canta amb el megàfon abans de cedir-li a Vetlesen, autor del gol
El jugador del Bruges Michal Skoras canta amb el megàfon abans de cedir-l'hi a Vetlesen, autor del gol (Reuters)

Aubameyang també "on fire"

A la mateixa hora, un altre exblaugrana, Pierre-Emerick Aubameyang, donava vida al Marsella a l'estadi del Benfica. 2-1 final en un dels duels més interessants de la ronda de quarts, en aquest cas, de l'Europa League. El del gabonès, a més, ha estat un gol de rècord: és el primer jugador que aquesta temporada assoleix els 10 gols a Europa.

Anar al contingut