Jutglà, en una imatge d'un entrenament a Bèlgica
Jutglà, en una imatge d'un entrenament a Bèlgica
futbol

Plans truncats per a Jutglà: el Sevilla es decanta per posar-se una altra tireta

En l'hivern més cru del sevillisme, la marxa d'un emblema com Rakitic deixava espai per a l'arribada de l'osonenc

Redacció Esport3Actualitzat

Pensen al Sánchez-Pizjuán que tant de bo la crisi al Sevilla fos només esportiva. I que la setzena posició de l'equip no fos el reflex de la crisi econòmica i institucional de l'encara vigent campió de l'Europa League. Però en l'hivern més cru del sevillisme tots els mals van lligats.

És allargada l'ombra de Monchi, arquitecte de la contemporània època daurada del club, ara al servei de l'Aston Villa d'Unai Emery. El seu relleu a la direcció esportiva, Víctor Orta, és en el punt de mira des que l'estiu passat se li atribueixen fitxatges cars i ineficaços, com el premiarenc Mariano, afectat per una estranya lesió al genoll que li provoca dificultats per moure's.

O l'aposta fallida per un entrenador desconegut com Diego Alonso, canviat pel veterà Quique Sánchez Flores, també sense sort.

Mites que marxen; es busca gol

Més enllà de l'estat de combustió que es viu al voltant del club, Orta segueix buscant la forma de treure del pou un equip que, com altres de la Lliga, es dessagna per un límit salarial excedit. Aquest motiu explica les sortides en aquest mercat d'hivern de puntals com Fernando o Rakitic, camí de l'Aràbia Saudita. La fi de la segona etapa del croat a Nervión deixa espai perquè arribi el reforç més esperat. Un 9 que acabi amb una llarga sequera que ha dipositat en les espatlles del jove del planter Isaac una responsabilitat excessiva.

Els jugadors del Sevilla, abatuts després del partit
Els jugadors del Sevilla, abatuts després d'un partit (Reuters)

Sonava el nom de l'osonenc Ferran Jutglà, menys protagonista al Bruges del que voldria, però sembla que, finalment, l'escollit serà l'eslovac Bozenik, del Boavista.

Anar al contingut