Futbol

José Mourinho critica el Madrid perquè el deixa sol quan cal queixar-se dels errors arbitrals

L'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, està fart de ser l'únic que dóna la cara al club blanc per criticar les decisions arbitrals que, segons el criteri madridista, perjudiquen l'equip. El tècnic portuguès va aparèixer a la roda de premsa posterior al dur partit davant el Sevilla (1-0 pels blancs) amb un full que contenia una llista de "tretze errors arbitrals greus" que havia elaborat el club. Mourinho va expressar que se sentia "cansat" de ser ell qui s'emporta les sancions per donar la cara en representació de l'entitat. "Em van preguntar si em cansava la pressió, i no em sento pressionat per entrenar i jugar. Del que estic cansat és que em donin una llista amb errors greus de l'àrbitre i volen que sigui jo el qui l'ataqui i defensi l'equip", va expressar l'entrenador madridista.

Actualitzat
Mourinho va deixar clar que volia defensar el seu equip i que l'arbitratge, de cap manera, no el va satisfer. Tot i això, va lamentar que dins l'entitat no hi hagi algú altre disposat a fer públiques aquestes queixes. "Tenim un club, un organigrama i vull que la gent defensi el meu equip, no només jo", va expressar l'entrenador que, tot i no donar noms, va deixar entreveure que les crítiques es dirigien, principalment, al director general, Jorge Valdano, i al director esportiu, Miguel Pardeza. "Òbviament he de demanar una reunió urgent amb el president, que és el meu superior, amb qui puc parlar directament perquè ens portem molt bé", va dir Mourinho.

"Un equip d'un altre món"

José Mourinho només va ser crític en la roda de premsa amb els dirigents del club. Els futbolistes, després del seu sofert triomf davant el Sevilla, es van emportar tots els elogis. "Tinc un equip d'un altre món, amb un caràcter d'un altre món. Amb baixes importants, han aconseguit el que semblava impossible. És una pena que juguem dimecres perquè es mereixen anar-se'n de vacances", va indicar l'entrenador, que considera que té un "equip fantàstic, tant els titulars com els suplents".

El Barça, "frustrat"

Segons l'entrenador del Reial Madrid, "deuen sentir una gran frustració els que volien que el Madrid estigués a quatre o cinc punts".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut