Barça

Jonatan Giráldez, profètic: "Aitana Bonmatí farà història"

A les portes de la final de la Champions, l'entrenador gallec està convençut que la jugadora del Barça opta a guanyar-ho tot cada temporada, sempre que mantingui la seva manera de competir

Redacció Esport3Actualitzat

Aitana Bonmatí va ser decisiva en el partit de tornada de les semifinals de la Champions contra el Chelsea. La de Sant Pere de Ribes va fer el primer gol del partit i després va provocar el penal que Rolfo va convertir en el zero a dos definitiu. Un resultat que va donar a les blaugranes el pas a la final de San Mamés.

En aquell partit es va fer bona la definició de l'Aitana que fa Jonatan Giráldez quan diu que és d'aquelles jugadores que fa millors les seves companyes d'equip, sobretot per les seves virtuts:

"Té unes virtuts futbolístiques que són innates, té una capacitat de treball que és innata i té una competitivitat i una manera de ser, una exigència, que fan que quan tu ajuntes aquestes tres coses pugui optar a tot cada temporada. Mai es dona per vençuda, sempre en vol més. És una jugadora que emocionalment és molt forta."


La fortalesa emocional d'Aitana Bonmatí li ha permès superar alguns dels moments més complicats que hi ha durant els partits. El seu entrenador al Barça destaca que amb la seva maduresa esportiva també hi ha un important creixement personal.

"Aquesta autoexigència que s'imposa ella mateixa crec que l'ha millorat molt i l'ajuda a millorar i a donar la seva millor versió. És una persona i una jugadora molt més madura. Crec que tot el que ha aconseguit no és només per un creixement esportiu; és també per un creixement personal de maduresa, de la persona, d'Aitana Bonmatí."


El tècnic del FC Barcelona creu que l'Aitana no té sostre si continua competint amb la mateixa autoexigència: "Ara mateix, per la seva manera de competir, si continua igual, podrà continuar fent història."

Paraula de Jonatan Giráldez.

ARXIVAT A:
Aitana Bonmatí
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut