Joaquim Rodríguez ha despenjat Contador en els últims quilòmetres. (Foto: Efe)
Ciclisme

Joaquim 'Purito' Rodríguez guanya la 14a etapa davant de Contador i és més líder

Victòria d'etapa per a Joaquim 'Purito' Rodríguez en la catorzena etapa de la Vuelta, de 149 quilòmetres de recorregut i cinc ports de muntanya, els últims dos de 1a categoria, amb arribada al port d'Anclares. El català ha aguantat les envestides d'Alberto Contador per acabar superant-lo a la línia d'arribada per cinc segons de diferència i sumar el seu tercer triomf en aquesta Vuelta. Ara, 'El Purito' Rodríguez té vint-i-dos segons d'avantatge sobre Alberto Contador, segon; i 1 minut i quaranta-i-un segons sobre el britànic Chris Froome i Valverde.

Actualitzat
Victòria d'etapa per a Joaquim 'Purito' Rodríguez en la catorzena etapa de la Vuelta, de 149 quilòmetres de recorregut i cinc ports de muntanya, els últims dos de 1a categoria, amb arribada al port d'Anclares. El català ha aguantat les envestides d'Alberto Contador per acabar superant-lo a la línia d'arribada per cinc segons de diferència i sumar el seu tercer triomf en aquesta Vuelta. Ara, 'El Purito' Rodríguez té vint-i-dos segons d'avantatge sobre Alberto Contador, segon; i 1 minut i quaranta-i-un segons sobre el britànic Chris Froome i Alejandro Valverde.

El corredor de Sant Just Desvern Alberto Losada ha aguantat com a cap de cursa en l'inici de l'últim port de la jornada, el port d'Ancares, amb pendents de fins al 15%. La lluita per la general ha fet que l'equip de Contador imposés un fort ritme, i Losada ha estat atrapat a 3 quilòmetres de la meta. Contador ha despenjat els favorits en els últims quilòmetres, i ha arribat a disposar d'onze segons de diferència sobre Joaquim 'Purito' Rodríguez. El de Parets, amb una exhibició de força ha sortit a buscar Contador i l'ha acabat superant amb uns espectaculars metres finals.


Joaquim Rodriguez conserva el mallot vermell de lider, amb un marge de 23 segons sobre Alberto Contador. Aquest diumenge tindrà una nova prova de foc amb l'etapa que arriba al llacs de Covadonga.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut