Joao Félix, celebrant un dels gols (EFE)
Joao Félix, celebrant un dels gols (EFE)
Futbol

Joao Félix posa aigua al vi després del gran triomf contra el Porto

El portuguès ha estat decisiu juntament amb el seu compatriota Joao Cancelo

Redacció Esport3Actualitzat

Joao Félix ha estat un dels grans protagonistes de la gran victòria del Barça davant el Porto, que ha significat la classificació matemàtica per als vuitens de final de la Champions.

Juntament amb Cancelo, els dos portuguesos, han estat decisius participant en els dos gols que han capgirat el partit. Tots dos han jugat avui per la banda esquerra, i Félix no amaga que es troba molt a gust compartint banda amb el seu compatriota "M'agrada molt jugar amb ell", ha reconegut després del partit.

Tot i l'eufòria blaugrana per la importància del triomf, el jugador cedit per l'Atlètic de Madrid ha volgut mantenir els peus a terra i ha assenyalat el gran tema a millorar de l'equip.

El Barça porta uns quants partits en què el rival s'avança en el marcador i aquest factor no agrada gens a Joao Félix. "Ara estem remuntant, però hi haurà partits que no ho farem", ha avisat.

"Ens ha costat entrar al partit. Només hem reaccionat després de rebre el gol. S'ha de canviar això el més ràpid possible. Ara estem remuntant però hi haurà partits que no ho farem."

Anar al contingut