El pilot durant l'etapa d'aquest dijous
El pilot durant l'etapa d'aquest dijous (Foto: EFE)
Ciclisme

Jay Vine s'imposa en la sisena etapa i Evenepoel és el nou líder

L'australià ha brillat enmig d'una jornada marcada per la meteorologia adversa. Evenepoel és el nou mallot vermell de la Vuelta i Enric Mas confirma el seu bon inici a la ronda espanyola

Redacció Esport3Actualitzat

Jay Vine s'ha adjudicat la sisena etapa de La Vuelta amb arribada al port de primera categoria de Pico Jano (Bilbao - Cantàbria). L'australià ha llançat un atac en els darrers quilòmetres que ha servit per caçar a Mark Padum, líder fins aleshores, i no ha mostrat cap símptoma de debilitat per deixar-lo enrere i coronar en primera posició. Per darrere, han completat el podi el belga Remco Evenepoel i el mallorquí del Movistar, Enric Mas. Primoz Roglic s'ha deixat 1 minut i 21 segons respecte Evenepoel i Mas. 

Evenepoel, nou líder de la Vuelta

L'actuació de Remco Evenepoel li ha servit per convertir-se en el nou líder de la general. Rudy Molard se situa a 21 segons del belga i Enric Mas és tercer a 28 segons. Primoz Roglic no ha pogut seguir l'atac d'Evenepoel i ha cedit uns segons valuosos de cara la general. Ara per ara, l'eslovè del Jumbo és cinquè a 1 minut del líder. 

Bones sensacions d'Enric Mas i Juan Ayuso

El mallorquí s'ha enganxat a la roda de Remco Evenepoel en l'ascens a Pico Jano i no l'ha deixat marxar fins a creuar la línia de meta. La tercera plaça de l'etapa l'ha permès situar-se a menys de 30 segons del belga i mantenir a Primoz Roglic per sobre del mig minut. Després de completar sis etapes, el malloquí ocupa la tercera posició de la general. 

El ciclista de l'UAE, Juan Ayuso també ha completat una bona actuació. El de Barcelona ha creuat l'arc de meta en quarta posició, a 55 segons de Jay Vine. Un registre que l'ha permès escalar fins la cinquena plaça de la general, just per darrere de Roglic. 

ARXIVAT A:
La Vuelta
Anar al contingut