Gündogan i Dembélé pugnen per una pilota durant el Barça-PSG
Gündogan i Dembélé pugnen per una pilota durant el Barça-PSG
barça

Ilkay Gündogan torna a parlar de la "frustrant" nit del PSG

El migcampista, protagonista de la setmana pel seu retret a Araujo, busca aprenentatges en el KO europeu abans de focalitzar-se en el clàssic

Redacció Esport3Actualitzat

Mentre el capità del Barça, Sergi Roberto, apagava el foc creuat entre Gündogan i Araujo, unes cadires més enllà el migcampista alemany tornava a rememorar la "frustrant" nit del PSG en el "Media Day" previ al clàssic. Girant full de la diferència de parers amb el central uruguaià, l'ex del City ha buscat aprenentatges en el KO europeu en declaracions a Barça One:

"El que ha passat contra el PSG ho podem fer servir com una motivació per a la temporada que ve. Cal tenir clar que aquesta mena de partits poden passar i més a un equip com el nostre, amb jugadors tan joves, amb poques eliminatòries jugades."

Als seus 33 anys, parla des de l'experiència d'haver competit en "12 o més Champions". Gündogan posa el seu mestratge a disposició dels talents emergents de l'equip:

"Si mires els altres partits de les eliminatòries, com el partit del Nàpols, o a París, ho vam fer bastant bé. Amb tota la frustració, la decepció que aquest últim partit ens ha provocat la podem aprofitar com una motivació, sobretot per als més joves. Per fer-ho millor, per dir que ja tinc aquesta experiència a la butxaca."

Xavi consola Gündogan el passat dimarts a Montjuïc

El conjunt de Xavi no ha tingut més remei que preparar el crucial xoc de diumenge al Bernabéu amb el dolor de la desfeta contra els francesos. Quan mira endavant, Gündogan hi veu un "partit enorme", el seu primer vestit de blaugrana a l'estadi de la Castellana:

"Ve un partit enorme, dels més grans del món. Notes una energia especial. En tenim moltes ganes. És un privilegi jugar el clàssic, jugar-lo per al Barça."

Anar al contingut