Thierry Henry celebra un gol al Camp Nou
Thierry Henry celebra un gol al Camp Nou
barça

Henry resumeix què és l'ADN Barça i deixa els culers amb la boca oberta

Reacció orgullosa de l'actual seleccionador sub-21 de França i comentarista televisiu al triomf blaugrana a París, que també reivindica Xavi

Redacció Esport3Actualitzat

Una lliçó per a "dummies" de què és l'ADN Barça, objecte de la provocació de Luis Enrique a Xavi. Una lliçó necessària i resumida. Així es podria resumir la intervenció de Thierry Henry en el postpartit del Parc dels Prínceps que va comentar per la cadena nord-americana CBS.

Les paraules de "Titi" s'han fet virals entre els culers per la seva clarividència. Les pronuncia amb l'orgull de qui ha guanyat la seva única Champions vestit de blaugrana. Els altres tertulians, els també exfutbolistes de passat brillant a la Premier Jamie Carragher i Micah Richards, les escoltaven amb atenció:

"Al Barça necessites transcendir per com jugues. Ells no parlen de guanyar quan ets allà. Ells parlen de com jugues... l'afició, els jugadors al camp, l'entrenador han de gaudir. A Barcelona, quan guanyes, necessites guanyar jugant bé."

En defensa de Xavi

Conserva bona relació amb Xavi, amb qui va coincidir al vestidor del Camp Nou, com es va demostrar en una entrevista recent. Per això, després d'aquesta arenga contra el resultadisme, Henry va reivindicar la feina feta pel tècnic de Terrassa:

"No sé què passarà amb Xavi la pròxima temporada. Però només dic d'un dia per l'altre, un entrenador no es converteix en millor que abans. Sempre he pensat que era bon tècnic i ho és. Fa un mes algunes persona inclús deien 'ha de marxar'. No, aquesta no és la manera de parlar a un entrenador. Només importa la longevitat."

El gal ha comparat la trajectòria de Xavi amb la de l'actual comandant del seu estimat Arsenal:

"Es pot veure amb Arteta. Durat dos anys no va fer un gran Arsenal, i si li dones temps construeixes alguna cosa. Xavi ja ha guanyat una Lliga. I mireu la quantitat de joves que s'ha atrevit a posar. Quan ho va Jurgen Klopp diem que és valent."

Segueix fent mèrits més que sobrats per ser ambaixador culer. O qui sap si, amb el temps, l'actual seleccionador sub21 de França aspira a algun càrrec de més transcendència a Barcelona.

 
Anar al contingut