Guardiola celebra la Premier amb la seva filla Maria, membre de la Fundació Guardiola Sala
Guardiola celebra la Premier amb la seva filla Maria, membre de la Fundació Guardiola Sala
Futbol

Guardiola: "Ens vam beure tot l'alcohol de Manchester"

El tècnic del City explica que les hores prèvies a l'empat contra el Brighton van estar marcades per la celebració de la Premier

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dimecres el City tenia un compromís contra el Brighton & Hove Albion de Roberto De Zerbi però la Premier League ja estava a la butxaca. És per això que les hores prèvies a enfrontar-se a una de les revelacions a Anglaterra va estar marcada per una gran celebració, com va reconèixer a la BBC el tècnic Pep Guardiola després de l'empat a un:

"Estava una mica preocupat per si baixava molt el nostre rendiment respecte als últims quatre, cinc o sis mesos, perquè fa 40 hores ens vam beure tot l'alcohol a Manchester."

I no ha de ser poc... El de Santpedor, però, va deixar clar que no parlava a títol personal:

"Jo a les 22.30 era al llit. Estava esgotat. Vaig veure Match of the Day i me'n vaig anar a dormir com un nadó, però sé que els jugadors van fer el que havien de fer. Quan guanyes la Premier League, has de celebrar-ho."

Guardiola no vol rebaixar ni un grau l'excel·lent estat de forma dels seus jugadors, favorits per endur-se la FA Cup i la Champions 2023.

Anar al contingut