Els integrants de l'equip s'han reunit a les instal·lacions del club per seguir el Forest-Arsenal i ho han acabat celebrant (@ManCity)
Futbol

El Manchester City es proclama campió de la Premier League per passiva

La derrota de l'Arsenal al camp del Nottingham Forest (1-0) dona matemàticament el títol als de Pep Guardiola

Actualitzat

Setmana triomfal per al Manchester City: dimecres, els "skyblues" es classificaven per a la final de la Champions passant per sobre del Reial Madrid (4-0), i aquest dissabte s'han proclamat campions de Lliga. Als de Pep Guardiola ni tan sols els ha calgut jugar el partit d'aquesta jornada per coronar-se, ja que la derrota de l'Arsenal al camp del Nottingham Forest (1-0) fa que els "gunners", líders durant gran part de la temporada, ja no puguin atrapar el City a la classificació. 

El City revalida d'aquesta manera el títol que ja havia guanyat en les 2 últimes temporades i posa la primera pedra per a un triplet que és factible, ja que està classificat per jugar les finals de la Copa anglesa -el 3 de juny contra el United- i de la Champions -el 10 de juny davant l'Inter-. 

 

És el novè títol de Lliga per al City en la seva història i el cinquè -en 7 temporades- des que Guardiola es va fer càrrec de l'equip. El gol de Taiwo Awoniyi, a més de salvar el Forest, ha acabat tombant un Arsenal que s'ha desinflat de manera inexplicable en l'últim tram de la temporada. El City juga aquest diumenge a l'Etihad Stadium davant el Chelsea, en un partit que serà una nova festa. De moment, els jugadors han vist junts el partit a les instal·lacions del club i han saltat quan s'ha acabat el partit a Nottingham. 

 

 

Anar al contingut