Barça

Guardiola: "Amb nou entrenador, seran forts"

Guardiola no canvia d'actitud tot i els excel·lents resultats. El tècnic disposa de tota la plantilla per disputar el partit de Copa contra l'Espanyol, però tot i així assegura que no serà un partit fàcil, sinó més aviat al contrari, ja que "amb un nou entrenador, seran forts". El tècnic, que no desvelarà la convocatòria fins demà, assegura que es trobaran davant un rival fort, "amb un alt nivell de motivació". És la segona vegada que l'entrenador del Barça veu alterats els seus plans amb un canvi d'entrenador rival a última hora. Ja li va passar amb el Madrid.

Actualitzat
L'equip s'ha entrenat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en una sessió a porta tancada, en què Josep Guardiola ha pogut comptar amb tots els seus jugadors, excepte Gaby Milito, que segueix amb el seu procés de recuperació. Víctor Sánchez ja ha rebut l'alta mèdica, recuperat ja de la seva lesió muscular a la cuixa dreta.

Això permetrà mantenir les habituals rotacions a l'alineació que acostuma a fer Guardiola. Aquest és un equip que intenta no variar les rutines que l'han portat a l'idíl·lic estat de forma actual. Per això, avui tocava entrenament físic per mantenir l'agressivitat i intensitat que després es veu sobre el terreny de joc.

Guardiola continua fidel al seu discurs. Ni el fet que el Barça li porti 35 punts d'avantatge en la Lliga, ni el fet que el mateix Samuel Eto'o hagi fet ell sol més gols que tot el conjunt blanc-i-blau junt, res de tot això fa que l'entrenador del Barça doni cap símptoma d'eufòria exterior abans del derbi.

Guardiola és un tècnic molt meticulós i li agrada controlar fins a l'últim detall. Per això, el cessament de Mané suposa un problema per a ell. Ara no li serveixen els vídeos per conèixer el rival. L'Espanyol de Pochettino serà nou i, per tant, menys previsible. Pep Guardiola ha desitjat el millor per a Pochettino i que l'Espanyol no baixi a Segona. A més, un cop més, ha reiterat que espera que les graderies de Montjuïc no tornin a viure els tristos incidents del partit de Lliga.

L'equip tornarà a entrenar-se demà, a partir de les 12 del migdia. En aquesta ocasió, la sessió es farà al Camp Nou a porta tancada. Posteriorment els jugadors dinaran a l'estadi i marxaran cap a casa. Aproximadament dues hores abans del partit està previst que els convocats es reuneixin al Camp Nou per anar fins a Montjuïc.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut