Ciclisme

Exhibició de Jumbo-Visma amb victòria de Vingegaard al Tourmalet

El vigent campió del Tour ha guanyat la seva primera etapa de La Vuelta en una etapa espectacular de Jumbo-Visma

Redacció Esport3Actualitzat

Dia gran a La Vuelta, amb final al mític Coll del Tourmalet. I en un dia tan desitjat, l'equip Jumbo-Visma ha brillat amb una exhibició estelar col·locant als seus tres corredors a les tres primeres posicions.

L'etapa reina se l'ha endut un Jonas Vingegaard contundent, que ha atacat a falta de 8 quilòmetres i ha mantingut un ritme constant en ple ascens. D'entre el reduït grup de favorits que estaven com a perseguidors, només Sepp Kuss ha aconseguit obrir forat. El líder de La Vuelta i company d'equip de Vingegaard ha llançat un atac a falta de 4 quilòmetres, que no han pogut respondre, i ha entrat a 30 segons. Tercera posició per Roglic completant el podi de Jumbo-Visma.  

La duresa de l'etapa ha contrastat amb la debilitat de Remco Evenepoel. El belga s'ha quedat a les rampes del Coll d'Aubisque i ha perdut fins a 27 minuts respecte al grup de favorits, perdent així la tercera posició a la general i quedant fora de la lluita per la general. Una lluita que mantenen un grup reduït de corredors, encapçalats pel trident de Jumbo: Sepp Kuss es manté líder a la general amb 1 minut i 37 segons de marga sobre Roglic, i amb 1 minut i 44 segons sobre Vingegaard.

El danès, doble campió del Tour de França, ha guanyat la seva primera etapa de La Vuelta amb èpica i un control total de Jumbo en el transcurs de l'etapa, en la qual ja havia provat algun atac prematur. Marc Soler ha entrat a 3'08'' i baixa a la sisena posició, quatre segons per darrere d'Enric Mas.

ARXIVAT A:
La Vuelta
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut