De Jong i Pedri es lesionen: plaga de baixes a San Mamés
Les cares de desolació de De Jong i Pedri (EFE)
Barça

El Barça confirma les lesions de De Jong i Pedri a San Mamés

Tots dos són baixa com a mínim un mes i la seva evolució en marcarà la disponibilitat

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ja ha fet públic el comunicat mèdic de les lesions de Pedri i De Jong. Les proves realitzades han confirmat que el jugador del primer equip Pedri té una lesió al recte femoral de la cuixa dreta. Pel que fa a De Jong, té un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret. Tots dos són baixa com a mínim d'un mes i confien que arribaran a uns hipotètics quarts de la Champions. La seva evolució en marcarà la disponibilitat

Les jugades de les lesions

Frenkie de Jong s'ha lesionat en el partit entre l'Athletic i el Barça d'aquest diumenge. Un toc amb el taló d'Unai Gómez ha fet desestabilitzar el jugador blaugrana, que s'ha fet mal al turmell dret. Uns minuts després, abans del final de la segona part, Pedri també s'ha fet mal en un xut i ha hagut de ser substituït per Lamine Yamal. "No pinten bé. És una desgràcia tremenda", ha dit Xavi sobre les dues lesions en acabar-se el partit.

Xavi abraça Pedri, lesionat (EFE)

Cap dels dos ha pogut continuar i són dues baixes molt importants per al Barça, quan falten dues setmanes per al partit contra el Nàpols.

El neerlandès ha provat de caminar, però no podia recolzar la cama. Ha hagut de marxar amb llitera. Se l'ha vist visiblement afectat.

De Jong, en el moment de la caiguda (EFE)

De Jong ha estat substituït al minut 27 per Fermín i ha marxat entre aplaudiments de San Mamés.

Amb l'absència de De Jong, Pedri ha fet un pas enrere i s'ha acostat a Christensen. Fermín i Gündogan s'han situat entre línies. 

Però al minut 44 també s'ha lesionat Pedri i l'ha substituït Lamine Yamal. La gran por del canari ha tornat a fer acte de presència i tot apunta a una altra lesió muscular, la vuitena a la cama dreta.

Així han estat les lesions de Pedri i De Jong:

 

Anar al contingut