Busquets, el dia de la presentació de la present temporada 22-23 al Camp Nou
Busquets, el dia de la presentació de la present temporada 22-23 al Camp Nou
Barça

Febrer decisiu: Busquets espera l'oferta del Barça

El capità blaugrana no allargarà gaire la decisió sobre el seu futur. Des del club, no li han fet arribar encara cap proposta per renovar

Àlex CastellsActualitzat

De propostes, no n'hi faltaran. Dels Estats Units o de l'Aràbia Saudita, per exemple. Però, abans de prendre cap decisió definitiva, Sergio Busquets voldria tenir totes les cartes sobre la taula. I encara espera una oferta en ferm del Barça per renovar.

Xavi Hernández no se n'ha amagat mai. Sempre que l'hi ha preguntat, s'ha declarat admirador del joc de Busquets. I fins i tot el president Joan Laporta va insinuar que plantejarien al de Badia del Vallès una amplicació de contracte per sis mesos. De moment, però, tot han estat bones paraules en públic, sense concretar-se en una oferta formal.

El capità del Barça no vol allargar gaire la seva decisió final, i especialment si es decanta per una nova aventura lluny del Camp Nou. Febrer serà un mes decisiu. Si el Barça triga més del compte en fer arribar les seves intencions a Busquets, el jugador podria donar el "sÍ" a altres ofertes de clubs estrangers.

Sergi Roberto, amb el braçal de capità (Reuters)
Sergi Roberto, amb el braçal de capità (Reuters)

Ofereixen un any més a Roberto

El Barça, en canvi, sí que ha fet arribar una proposta de renovació a Sergi Roberto. Li ofereixen un any més de contracte, amb un segon d'opcional en funció dels partits disputats. El de Reus encara ho està meditant i podria donar una resposta en breu.

Anar al contingut