Sergi Busquets, la imatge de la frustració al final del partit
Sergi Busquets, la imatge de la frustració al final del partit
Barça

Xavi enterra la campanya #BusquetsEnElBanquillo

Sergio Busquets està sent protagonista en els darrers dies d'una campanya a Twitter, i amb l'etiqueta #BusquetsEnElBanquillo múltiples usuaris de la xarxa defensen o critiquen la titularitat del migcampista de Badia en el Barça. 

Respecte a les crítiques que ha rebut darrerament Sergio Busquets, el tècnic blaugrana no hi ha donat gaire importància i s'ha mostrat taxatiu:

"Quan no hi ha resultats hi ha crítiques. Per a mi Sergio és imprescindible. Va cometre una errada i ell ho sap. És un jugador inqüestionable i una peça importantíssima en el joc de l'equip".

Una nova mostra de la confiança i admiració que li té, ja que Xavi sempre ha manifestat en públic que per a ell Busquets era un dels millors jugadors de futbol del planeta. De fet, des de la seva arribada a la banqueta, Sergio Busquets és el jugador que més ha utilitzat.

 

També defensa Alves

No ha estat l'unica vaca sagrada a qui Xavi ha defensat en la roda de premsa d'aquest dimecres pel seu rendiment el dia de la semifinal de la Supercopa contra el Madrid. A preguntes sobre el rendiment de Dani Alves i el seu futur en el Barça ha dit que "tots hem de fer autocrítica el dia del Madrid", tot i que ha reconegut que la continuïtat del brasiler dependria del "seu rendiment":

 

 

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut