Facundo Ferreyra, atenent les explicacions de Pablo Machín, en una imatge d'arxiu
Espanyol

Facundo Ferreyra i Jonathan Calleri, reforços de luxe per a Pablo Machín

Els dos atacants argentins s'han entrenat aquest dimecres amb el grup i poden estar a disposició del nou tècnic perico en la seva estrena

Imma CasaresActualitzat

S'acosta el debut de Pablo Machín com a entrenador de l'Espanyol i el tècnic de Sòria treballa a contrarellotge per acabar de conèixer bé els jugadors, per fer que assimilin el seu sistema i, en definitiva, per optimitzar al màxim el rendiment de la plantilla. Després d'una jornada de descans, Machín ha programat per a aquest dimecres una doble sessió d'entrenament. En la matinal s'ha pogut veure en acció i treballant totalment amb el grup Facundo Ferreyra i Jonathan Calleri. Els dos argentins estaven lesionats i el fet que treballin amb el grup fa pensar que podrien estar en condicions de rebre l'alta mèdica i d'entrar en la primera convocatòria de Machín de cara al partit a l'RCDE Stadium contra el Vila-real de Javi Calleja.

Facundo Ferreyra es va destapar aquest estiu i al començament de la temporada marcant set gols en nou partits oficials. El Chucky es va lesionar el 15 de setembre a Ipurua just després de marcar el gol de l'empat a un. A priori, encaixa perfectament en l'esquema de Machín.

Jonathan Calleri es va lesionar al camp del CSKA de Moscou el 3 d'octubre i el va substituir Víctor Campuzano amb gol inclòs. Calleri encara no ha estrenat el seu compte golejador com a blanc-i-blau.

Durant aquest dimecres haurien d'arribar els internacionals amb la sub-21 Adrià Pedrosa, Pol Lozano i Gonzalo Ávila "Pipa" per fer el seu primer entrenament sota les ordres del nou entrenador.

Anar al contingut