Espanyol

Fàcil victòria de l'Espanyol davant del Persija Jakarta en el primer amistós de pretemporada

L'equip indonesi no ha exigit gaire a l'Espanyol en el seu primer partit preparatori de cara a la temporada 2017-18

L'Espanyol ha obert el seu calendari de partits de pretemporada amb una còmoda victòria a Jakarta (Indonèsia) contra el Persija per 0 a 7. L'equip indonesi, setè de la seva lliga, ha estat un fluix rival davant d'un equip blanc-i-blau que tot just comença a rodar. Al primer onze de Quique Sánchez Flores hi eren dos dels tres fitxatges de l'Espanyol d'aquesta temporada, Mario Hermoso i Esteban Granero. El tercer, Sergio García, ha entrat en la segona part.

La resta de titulars han estat Javi López, David López, Aarón, Jurado, Fuego, Roca, Baptistao i Gerard Moreno. Després del descans han entrat Melendo, Marc Navarro, Rober Correa, Pape Diop, el ja citat Sergio Garcia i els joves Edu Frias, Javi Puado i Manel Royo. Els golejadors han estat Gerard Moreno (01-, minut 6), Esteban Granero (0-2, minut 15 i 0-3, minut 21), Jurado (0-4, minut 25), David López (0-5, minut 42), Aarón (0-6, minut 51) i Pape Diop (0-7, minut 75).