Esquerdinha, just després de lesionar-se de gravetat a Guadalajara
Futbol sala

Esquerdinha, operat amb èxit i estarà entre sis i vuit mesos de baixa

El jugador brasiler ha estat intervingut de la ruptura del lligament encreuat del genoll dret que es va fer en la final de la Supercopa d'Espanya contra ElPozo Múrcia a Guadalajara

Actualitzat

El jugador brasiler del Barça de futbol sala Esquerdinha ha estat intervingut amb èxit de la ruptura del lligament encreuat del genoll dret que es va fer en la final de la Supercopa d'Espanya contra ElPozo Múrcia a Guadalajara. La intervenció quirúrgica ha anat a càrrec del doctor Joan Carles Monllau, amb la supervisió dels Serveis mèdics del club blaugrana, i ha tingut lloc a l'Hospital Universitari Dexeus. Després de passar pel quiròfan, Esquerdinha estarà entre sis i vuit mesos de baixa, segons ha informat el club en un comunicat.

Serà una absència sensible per al conjunt d'Andreu Plaza, que es queda sense el pivot esquerrà, un dels màxims golejadors de la Lliga, i que deixa el seu compatriota Ferrao com a únic jugador específic en aquesta demarcació. Tot i aquesta baixa de llarga durada, el tècnic blaugrana ja va anunciar que el club no té previst fer cap fitxatge per substituir-lo.

Anar al contingut