Bellingham camina pensatiu per la gespa del Bernabéu abans del Madrid-Athletic Club de diumenge
Bellingham camina pensatiu per la gespa del Bernabéu abans del Madrid-Athletic Club de diumenge (EFE)
Futbol

Es busca golejador que aprofiti l'apagada de Bellingham: deu caça-recompenses s'hi presenten

La sequera de l'anglès, que no marca amb el Madrid en Lliga des del febrer, aviva una lluita pel Pitxitxi que semblava sentenciada al seu favor

Redacció Esport3Actualitzat

La targeta de presentació de Jude Bellingham a la Lliga va superar qualsevol expectativa tot i els seus informes més que favorables. 10 gols, dos dels quals van decantar el clàssic de Montjuïc, en 11 jornades per a un migcampista de només 20 anys, una ratxa no prevista que va apagar l'encès debat que va tenir ocupat el madridisme l'estiu passat: qui farà els gols amb Benzema a l'Aràbia Saudita?

Però la facilitat realitzadora de l'anglès ha anat minvant a mesura que avançava la temporada. Per una banda, era d'esperar. Els seus companys davanters s'han despertat i entre Vinícius (12), Rodrygo (10) i Joselu (8) han celebrat 20 dianes. De l'altra, l'ex del Borussia ha entrat en una dinàmica negativa que va escenificar amb la frustració del gol anul·lat contra el València a l'últim minut.

No hi ha una sola causa. La lesió al turmell, els dos partits de sanció per la vermella de Mestalla o, com va apuntar el seu tècnic, Carlo Ancelotti, la sobrecàrrega de minuts La qüestió és que Bellingham no anota en Lliga vestit de blanc des del febrer, quan el Girona va ser la seva darrera víctima, i això ha obert de bat a bat la lluita pel Pitxitxi. "Hey Jude" s'ha quedat clavat en 16 i una bandada de golejadors volen discutir-li un premi que semblava sentenciat al seu favor.

El clatell de Bellingham ja sent l'alè d'aquesta desena d'ariets a 8 jornades d'acabar el campionat. Es busca successor de Lewandowski i, entre els candidats, hi ha el mateix polonès:

2. Dovbyk (Girona): 16
3. Borja Mayoral (Getafe): 15
4. Budimir (Osasuna): 15
5. Morata (Atlètic): 14
6. Sorloth (Vila-real): 13
7. Lewandowski (Barcelona): 13
8. Guruzeta (Athletic Club): 13
9. Vinícius (Madrid): 12
10. Hugo Duro (València): 12
11. Griezmann (Atlètic): 11

Anar al contingut