Bellingham abandona el terreny de joc durant el partit contra el Girona
Bellingham abandona el terreny de joc durant el partit contra el Girona (EFE)
Esports

Bellingham, lesionat i de baixa per la Champions

El jugador anglès estarà tres setmanes de baixa per un esquinç d'alt grau al turmell

Redacció Esport3Actualitzat

El centrecampista anglès del Reial Madrid, Jude Bellingham, pateix un esquinç d'alt grau al turmell esquerre, segons informa en un comunicat mèdic el club blanc després de les proves realitzades aquest diumenge al matí, i s'estima que estarà tres setmanes de baixa en què es pot perdre fins a quatre partits, entre ells el partit de Champions de dimarts.


    "Després de les proves fetes avui pels Serveis Mèdics del Reial Madrid al nostre jugador Jude Bellingham se li ha diagnosticat un esquinç d'alt grau al turmell esquerre. Pendent d'evolució", ressalta el comunicat mèdic.


Bellingham se suma a l'absència d'Antonio Rüdiger per a la disputa del partit d'anada de vuitens de final de la Lliga de Campions, a Alemanya contra el Leipzig, en què Carlo Ancelotti ja té fins a cinc baixes confirmades amb les absències per greus lesions de genoll de Thibaut Courtois, Èder Militao i David Alaba.

 

El migcampista anglès es va fer mal al turmell esquerre contra el Girona, amb torçades en dues accions del joc, i va haver d'abandonar el partit al minut 57, després de marcar un doblet que li permet distanciar-se com a màxim golejador de LaLiga EA Sports amb 16 gols.

Tot i ser un esquinç d'alt grau, com han confirmat les proves realitzades, fonts del club blanc apunten que el termini estimat de baixa són tres setmanes i l'objectiu és la presència de Jude a la tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions, el 6 de març.

Si no aconsegueix recuperar-se abans, Bellingham es perdria a més a més del duel d'anada europeu els partits de Lliga contra Rayo Vallecano, Sevilla i València.

Anar al contingut