Façana de l'ajuntament amb les jugadores oferint la copa
L'Ajuntament ha ofert una recepció oficial a les Campiones (@socmartafarres)
waterpolo

La sisena Champions del Sabadell contra un Mataró que gairebé remunta (9-8)

L'Astralpool Sabadell ha aconseguit la seva sisena Copa d'Europa en una final històrica contra l'Assolim Mataró. Les vallesanes han agafat avantatge i han resistit amb una gran Laura Ester (9-8)

Xevi BardoletActualitzat

 

  • Pilota que pesava el primer període (1-1): Anni Espar ha obert el marcador ben aviat per al Mataró, però Maggie Steffens, que estava a tot arreu, ha empatat poc després. Tot seguit, nervis en atac, Laura Ester que començava a agafar protagonisme, i un penal enviat a la fusta de la jugadora de l'Astralpool, Van Der Sloot.
  • Un Sabadell que pica fort (5-2): amb la defensa de les de Dani Ballart molt tancada, les vallesanes de l'arc han mostrat el seu talent. Una vaselina de Mati Ortiz, dos gols de Judith Forca i un de Van Der Sloot només han tingut rèplica amb una diana de Keszthelyi.
  • Drama mataroní en les superioritats i 7 a 4: amb un 0 de 7 en superioritats, el Mataró ha quedat tocat mentalment. Judith Forca seguia inspirada i les vallesanes s'han escapat amb 4 gols de diferència. La reacció de l'Assolim ho deixava en 3 abans de l'últim període.
Les sabadellenques, amb la seva sisena Copa d'Europa (CN Sabadell)
  • El Sabadell resisteix i és campió (9-8): gran esprint del les del Maresme per aixecar la diferència. Han aparegut golejadores com Van de Kraats. Els grans gols de Maica Garcia i Elena Ruiz donaven oxigen a les amfitriones. El Mataró ha tingut tres atacs per empatar, però no ha tingut la calma suficient i ha topat amb una imperial Laura Ester en l'última acció.

 

Anar al contingut