Toni Kroos saluda l'afició madridista a Leipzig
Champions League

Fins i tot Kroos admet que el gol anul·lat a l'RB Leipzig era legal

L'escàndol per l'actuació arbitral a Alemanya augmenta després que el migcampista del Reial Madrid va reconèixer que, per ell, l'1 a 0 hauria d'haver pujat al marcador

La victòria del Reial Madrid al Red Bull Arena de Leipzig passarà a la història com un d'aquells triomfs blancs en què l'actuació de l'àrbitre va ser determinant. En el minut 2, Benjamin Sesko va rematar a gol una centrada a la sortida d'un córner. L'assistent del bosnià Irfan Peljto va aixecar el banderí i, posteriorment, el VAR va ratificar la decisió, perquè va interpretar que hi havia interferència sobre Andrei Lunin.

Les queixes dels jugadors alemanys no van servir per a res. Tot i això, després del partit, en una entrevista a Prime Video Alemanya, el migcampista blanc Toni Kroos va admetre que l'àrbitre s'havia equivocat:

"El gol era legal. El porter no arriba a la pilota, per aquest motiu hauria d'haver estat gol."

Les paraules del jugador alemany del conjunt madridista sorprenen per la sinceritat d'algú que ha estat afavorit, una circumstància molt poc habitual en el món del futbol. En la mateixa entrevista, quan li pregunten per la jugada, a Kroos, fins i tot, se li escapa el riure.

Una altra veu autoritzada que entén que el gol hauria hagut de pujar al marcador és la de l'exàrbitre Antonio Miguel Mateu Lahoz. El col·legiat valencià no en tenia cap dubte:

"És una bogeria anul·lar el gol per això. En el camp et pots equivocar, però el VAR hi és per ajudar en aquest tipus de coses. Això no és futbol."

L'equip d'Ancelotti es va refer de l'empenta inicial de l'equip local, que va dominar durant bona part de la primera part, i després del descans va materialitzar una nova victòria, gràcies al gol de Brahim.