lliga de campions

El Porto supera l'Arsenal en el temps afegit (1-0)

Partit gairebé sense ocasions, que resolen els portuguesos gràcies a un gol de Galeno en el minut 94

El Porto defensarà un mínim avantatge a Londres per mirar d'accedir als quarts de la Champions. En un partit gairebé sense ocasions, l'afició portuguesa ha hagut d'esperar 94 minuts per poder cantar un gol. Fins aleshores, poc futbol i encara menys ocasions.

• Se salva l'Arsenal de rebre el primer en el minut 21. Doble gran ocasió de Galeno, que primer xuta al pal, recull el rebot i després remata fora, tot sol davant del porter català David Raya. Increïble que cap dels dos intents no hagi estat gol.
  • Possessió estèril de l'Arsenal (70 per cent). Joc control dels homes de Mikel Arteta, que no s'ha traduït en ocasions de gol.
  • Abans del descans, dues arribades del Porto: xut alt de l'exblaugrana Nico, i llançament ras d'Evanilson que atura David Raya.
  • L'únic perill dels anglesos, des del córner. En el minut 56, volea alta de Trossard després del servei de Declan Rice.
  • Tampoc té el punt de mira afinat el Porto.  Centrada enrere de Pepé, i Evanilson remata als núvols, en el 66.

• Arriba el moment màgic, en el minut 94.  Un llançament delicat de Galeno, amb rosca, superar Raya i fa embogir Do Dragao. És el premi a l'equip que ha arriscat més. (1-0).

L'eliminatòria es decidirà a l'Emirates, el 12 de març. Però l'Arsenal haurà de posar una marxa més al seu joc per remuntar el resultat i superar la malestrugança: els "gunners" porten caient a vuitens les sis últimes ocasions que han disputat aquesta ronda.  Londres dictarà sentència.