Griezmann en una acció en el partit a Milà
Griezmann en una acció en el partit a Milà (Europa Press)
1a Div

Griezmann: esquinç al turmell a tres setmanes de rebre el Barça

El jugador francès es va lesionar al turmell en el partit de Champions al camp de l'Inter de Milà i arribarà molt just per al partit contra el Barça del 17 de març

Redacció Esport3Actualitzat

Antoine Griezmann, davanter de l'Atlètic de Madrid, serà baixa en el partit d'aquest dissabte contra l'Almeria i és dubte seriós per al duel de tornada de les semifinals de la Copa del Rei contra l'Athletic Club de la setmana que ve, per l'esquinç de turmell de grau moderat patit davant l'Inter i detectat aquest dimecres a les proves mèdiques.

Després d'això s'haurà de veure com arriba al partit contra el Barça al Calderón, que s'ha de jugar durant la jornada 29 de lliga. Això és, diumenge 17 de març, a les 21 h.

El futbolista pateix un esquinç de grau moderat segons el comunicat mèdic, que no s'atreveix a dir un temps de recuperació i que l'evolució en marcarà l'alta.
 

Griezmann es va doblegar aquesta articulació al minut 77 del matx d'anada d'aquest dimarts dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el conjunt italià a l'estadi de San Siro, i va ser substituït un minut després per Ángel Correa. Griezmann va ser atès pels serveis mèdics del club a la mateixa banqueta, on li va col·locar un embenat.


Després del xoc contra l'Athletic Club, l'Atlètic rebrà el diumenge 3 de març el Betis i, dimecres següent, l'Inter a la tornada dels vuitens de la Lliga de Campions.
 

Anar al contingut