lliga de campions

Al Barça se li acaba la benzina i deixa viu un fluix Nàpols: Montjuïc decidirà (1-1)

Els blaugranes no acaben d'encarrilar l'eliminatòria tot i firmar un matx seriós a l'estadi Diego Armando Maradona i es jugaran el pas als quarts a casa el 12 de març

Els blaugranes han tornat a una eliminatòria de la màxima categoria continental tres anys després i les sensacions a la primera meitat han estat positives. La llàstima, la falta de cames als compassos finals de les dues parts han deixat que els italians sortissin vius:

• El Barça ha trigat molt poc a generar perill amb dos xuts de Lamine Yamal a passada de Gündogan als primers minuts.
  • Lewandowski i Gündogan també han posat en seriosos problemes el porter del Nàpols en els primers 20 minuts de la ronda.
  • Després de 25 minuts de superioritat blaugrana, els italians han recuperat el control del partit i han portat la iniciativa fins el descans (0-0) però sense ocasions clares.

Segona part de guió similar

• Dos xuts de Gündogan per arrencar la segona part abans del gol de Lewandowski (0-1, minut 60) que ha trencat l'empat a zero. Pedri ha assistit el polonès que ha definit a la perfecció.
  • Alex Meret gairebé es marca un gol en pròpia porta en un xut de Pedri aparentment senzill des de la frontal.
  • El Nàpols ha empatat el partit en la primera rematada entre els tres pals. Oshimen guanya el duel a Iñigo Martínez i afusella Ter Stegen al minut 75 (1-1).
  • Els italians han inquietat en un parell de jugades més, però el marcador. Gündogan ha fregat la victòria amb un xut al darrer sospir del partit amb un xut ajustat al pal.