Bergvall amb la samarreta del Tottenham
Bergvall amb la samarreta del Tottenham
futbol

Bergvall respon si va utilitzar el Barça per rebre una millor oferta del Tottenham

Quan semblava que ho tenia tot acordat amb Deco, la perla sueca es va decantar pel club de Londres

Redacció Esport3Actualitzat

A falta d'operacions de més renom, els moviments del Barça per seduir Lucas Bergvall van ser un dels casos més seguits del final del mercat d'hivern. No obstant això, quan semblava que el jove talent ho tenia tot acordat amb Deco, amb qui va dinar al peu del Tibidabo, el suec es va decantar pel Tottenham.

Amb la tinta de la signatura encara fresca, Bergvall ha respost la pregunta més peluda en una entrevista al mitjà del seu país Aftonbladet: va utilitzar el club blaugrana per augmentar l'oferta econòmica dels londinencs? El migcampista de 18 anys a qui comparen amb Frenkie de Jong no ha tingut manies per dir el que pensava:

"Poden escriure i dir el que vulguin. Sé el que és adequat per a la meva carrera. Intento no posar-hi tanta energia", ha expressat el jugador en referència als rumors."

A més del Tottenham, altres grans d'Europa havien apostat fort per ell, com l'Inter de Milà o l'Eintracht de Frankfurt. Ell, però, sempre havia mostrat predilecció pel Barça... fins al gir de guió de la primera nit de febrer. Algunes informacions han relacionat el seu compatriota Dejan Kulusevski, davanter dels "Spurs", com el factor clau per acabar-lo de convèncer.

Les úniques xifres que han trancendit del fitxatge són els 10 milions d'euros i 2 en variables que va rebre el Djurgardens, club d'origen del jugador, de part del Tottenham. El Barça no es veia pagant-ne més de 9.

Anar al contingut