Esports

L'Espanyol no passa de l'empat amb l'Osca (0-0) i podria perdre la segona posició

Braithwaite ha tingut un parell d'accions a la segona part, però el gol s'ha resistit

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol no ha passat de l'empat a casa contra l'Osca. Després de la remuntada contra l'Eibar a Ipurua, els periquitos afrontaven el partit amb optimisme per confirmar la bona ratxa i la possibilitat de posar-se primers de Segona. Però l'empat no ha estat suficient per avançar el Leganés, líder de la categoria, i podrien perdre la segona posició.

  • Sentit record per la mare de Jofre en els prolegòmens de la visita de l'Osca. El gironí ha estat una de les dues absències a l'onze titular juntament amb Pacheco. Joan Garcia ha debutat sota pals a la Lliga.
  • A la primera part, cap dels dos equips ha fet mèrits per endur-se quelcom més que un empat. El més destacat, als deu minuts, una pilota a l'espai cap a Pere Milla que ha acabat rematant a les mans del porter Álvaro Fernández. La centrada d'Omar, als vint minuts, no l'ha arribada a rematar Braithwaite.
  • Precisament, Braithwaite, ha protagonitzat la primera ocasió clara del partit. En el 56, el danès ha tingut el gol a un pam. Álvaro Fernández ha atrapat la pilota abans que passés la línia de gol.
  • Just després, Cabrera, amb una rematada de cap, també ha posat a prova el porter, que ha enviat la pilota a córner. En el 66, des d'un servei de córner ha prolongat Cabrera i Lazo ha tingut una doble ocasió que primer ha refusat el rival i després ha enviat als núvols.
  • El gol s'ha resistit i tampoc ha arribat en aquest altre intent a partir d'una pilota de falta que ha penjat Aguado i l'última rematada de Braithwaite ha sortit fora.
  • L'intent de Sergi Gómez just després ha acabat a les mans d'Álvaro Fernández i en l'últim minut reglamentari, l'Osca ha fet el primer xut entre els tres pals. Aquest d'Obeng que ha blocat Joan sense problemes.
  • L'empat deixa els de Ramis sense poder ser colíders i molt pendent del Leganés-Eibar que pot decidir si perden la segona posició d'ascens directe.

 

 

El minut a minut del partit:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut