Barça

Laporta: "El cas Negreira amaga la voluntat de destruir un dels símbols identitaris catalans"

El president barcelonista ha argumentat que el Barça mai no ha fet pagaments per beneficiar-se esportivament i que la Fiscalia no ho ha pogut demostrar

El president del Barça ha donat les esperades explicacions públiques del Barça pel cas Negreira. A la compareixença ha defensat la versió del club i ha contestat a les preguntes dels mitjans de comunicació. Joan Laporta ha sortit puntual a l'Auditori 1899 i, abans d'obrir torn de preguntes als mitjans acreditats a la roda de premsa, ha fet un discurs inicial.

 

 

Posteriorment, Laporta ha enviat amb un missatge categòric i atacant els crítics amb clara referència al Reial Madrid.

"El Barça no ha dut a terme mai cap actuació que tingués com a objectiu alterar la competició i obtenir un avantatge esportiu. El Barça està patint una campanya gegantina de desprestigi reputacional que no té res a veure amb la realitat. En 125 anys d'història, el Barça ha estat un model de joc net dins i fora del terreny de joc."

 

 

Laporta ha destacat que en cap cas el Barça ha pagat per beneficiar-se d'actuacions arbitrals:

"El FC Barcelona no ha realitzat mai cap actuació que tingués la finalitat d'alterar la competició per tenir avantatges esportius. L'Agència Tributària diu que la Fiscalia no ha pogut demostrar que els pagaments a l'empresa de Negreira puguin haver influir en cap resultat de cap partit".

Laporta també ha dit que "en les conclusions de l'informe preliminar del departament de "compliance" no s'identifiquen conductes delictives. Són serveis de "scouting" habituals en el futbol professional. Hi ha factures documentades. L'import varia en funció de les competicions. Es van fer 629 informes tecnicoarbitrals i 43 CD d'aquestes feines".

Contra la catalanitat

Laporta ha anat més enllà, i ha atribuït el cas Negreira a una campanya contra un dels elements identitaris de Catalunya.

 

Tebas, el "bomber piròman"

Laporta ha apuntat directament Javier Tebas com un dels que més han intentat tacar el nom i la imatge de la institució catalana:

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut