Bàsquet

Un immens Uni Girona guanya el Galatasaray i s'enfrontarà al Besiktas a semifinals (81-83)

Sense Gardner ni Tolo, les catalanes superen clarament el potent Galatasaray en els quarts de l'Eurocup

Jordi RobirosaActualitzat

Eren 13 punts de diferència el que duia l'Uni del partit d'anada. Semblava un avantatge clar, però les lesions de Gardner i de Tolo i el fet de jugar a Istanbul complicaven molt un pronòstic favorable. Però, a l'hora de la veritat, un impecable plantejament tàctic de Roberto Íñiguez i una gran disciplina de totes les jugadores catalanes han fet que el domini de l'Uni hagi estat total, absolut.

El Galatasaray s'ha avançat per 7 punts de diferència (19-12) en el primer període; però ningú no ha perdut la serenitat i la resposta de les gironines ha estat immediata. Un triple de Mendy al límit del descans donava un sorprenent punt d'avantatge al descans (38-39). És a dir, 14 en total. 


I en la segona meitat ha arribat la sentència: unes excepcionals Magarity (19 punts), Mendy (20) i Ygueravide (21) al costat d'una excepcional Labuckiene en defensa han acabat traient de polleguera les turques, que no n'han tingut prou amb les seves torres Smith i McCowan per guanyar el partit.

El Besiktas, rival de semifinals: de tornada a Istanbul

De nit, l'Uni ha conegut el seu rival en les semifinals i tornarà a ser un equip d'Istanbul. El Besiktas s'ha endut el cara a cara contra el Montpeller a França.

El guió de l'eliminatòria s'ha assemblat molt al de les gironines. Les franceses no han pogut superar els 14 punts d'avantatge del partit d'anada i, de fet, les turques també han obtingut el triomf en el segon partit per 72-75.  

La setmana que ve les d'Íñiguez tornaran a Istanbul per disputar l'anada.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut