una jugada del partit
L'Uni ha mostrat la seva millor versió (Spar Uni Girona)

L'Uni Girona defensarà 13 punts a Istanbul (77-64)

Partit intens a Fontajau, amb una versió excel·lent de l'equip d'Íñiguez contra el potent Galatasaray

L'Spar Girona viatjarà a Istanbul la setmana que ve amb 13 punts d'avantatge al sarró, per intentar accedir a les semifinals de l'Eurocup. L'equip gironí ha fet un gran esforç a Fontajau davant d'un Galatasaray que només ha aguantat un quart.

• Lesió de Rebekah Gardner als 3 minuts de joc. La nord-americana s'ha perdut la resta de partit per una torçada al turmell, i serà dubte per a la tornada.
  • Primera part molt tensa i amb alta anotació. També amb polèmica arbitral: tècniques a Roberto Íñiguez, l'entrenador local, i a la jugadora visitant McCowan

• Festival de triples en el segon quart. Vanloo i Laura Peña es llueixen des del perímetre, però les gironines agafen distància al descans (40-34).
  • L'Spar Girona manté el ritme i la intensitat. Continua la ratxa de triples de les catalanes (dos d'Ygerabide i dos de Peña) i s'eixampla diferència local (60-49).
  • Les gironines han arribat a tenir 18 punts de marge en l'últim quart. Però el partit se'ls ha fet llarg i al final en defensaran 13 la setmana que ve a Istambul.