Girona

El Girona perd al Metropolitano en la cinquena derrota consecutiva fora de casa (3-1)

Tot i marcar primer, el Girona es veu superat per l'Atlètic de Madrid, que veu com se li apropa

El conjunt dirigit per Míchel encadena la cinquena derrota consecutiva a domicili davant d'un rival directe per la Lliga de Campions. Els gironins s'han avançat al marcador ben aviat, però els madrilenys l'han capgirat abans del descans i han sentenciat a la represa. Els de Míchel han reclamat un polèmic penal no xiulat a Savinho en acabar la primera part.

• Tres canvis a l'onze del Girona per sis al de l'Atlètic de Madrid. Solís i Yangel són novetats a l'onze, mentre que torna Savinho, que estava sancionat.
  • El Girona ha tardat quatre minuts a trobar gol. Savinho ha iniciat la jugada cap a Yangel. El veneçolà ha donat la pausa necessària per cedir la pilota cap a Couto. El brasiler ha regalat mig gol a un Dovbyk que ha rematat al segon pal. 17è gol de l'ucraïnès, màxim anotador de la Lliga
  • En el 33, els de Simeone han empatat. Penal a favor de l'Atlètic de Madrid per unes mans de Miguel dins de l'àrea. Griezmann ha transformat la pena màxima, tot i que Gazzaniga havia encertat la direcció del xut.
  • L'Atlètic de Madrid ha capgirat el marcador a l'afegit del primer temps. Morata no ha deixat que la pilota sortís fora i davant la passivitat de la resta de companys ha dirigit una centrada a Correa, que ha rematat de cap al fons de la porteria de Gazzaniga.
  • Els gironins han reclamat un possible penal a Savinho en acabar la primera part, després d'una caiguda i una trepitjada a l'interior de l'àrea. Ni De Burgos ni el VAR han vist infracció.
  • Els de Simeone han tornat a colpejar a l'inici del segon temps amb el tercer gol. En el 49, Griezmann ha encalçat la pilota a l'àrea petita i ha definit amb un xut enganxat al pal al fons de la xarxa.
  • En el 55, Dovbyk ha perdonat el segon en una centrada de Yangel a la qual no ha arribat l'ucraïnès.
  • L'Atlètic també ha perdonat el gol. Nahuel ha pogut fer el quart davant la indecisió del Girona en treure la pilota.
  • Cinquena derrota consecutiva dels gironins que veuen com l'Atlètic de Madrid els retalla tres punts i els guanya el gol average particular.