El gol d'Artem Dovbyk al Metropolitano (EFE)
Girona

Artem Dovbyk se situa màxim golejador de la Lliga en solitari

L'ucraïnès marca el tercer gol en dues jornades i ja en suma 17 a la Lliga, un més que Jude Bellingham i Ante Budimir

Redacció Esport3Actualitzat

La bona temporada del Girona no només li garanteix gairebé una plaça a les competicions europees per a la pròxima temporada, possiblement a la Champions. En l'aspecte individual, l'equip blanc-i-vermell també pot tenir el seu primer pitxitxi a Primera Divisió

Artem Dovbyk ha obert el marcador al Civitas Metropolitano i ha elevat la seva xifra golejadora a la Lliga a 17 gols, un més que Jude Bellingham (Reial Madrid) i Ante Budimir (Osasuna). La classificació és força ajustada en una temporada on cap golejador s'ha destacat de forma significativa, tot i que l'inici de campanya de Bellingham feia pensar el contrari.

Els gols van per ratxes i en el cas de l'ucraïnès no està sent una excepció. Després d'un començament consistent de campionat, el punt àlgid va arribar a finals de gener, amb un hat-trick en el triomf del Girona sobre el Sevilla (5-1). Des d'aleshores, però, l'ariet blanc-i-vermell havia encadenat set partits seguits sense veure porta.

La jornada passada, davant el Betis (3-2), va trencar la sequera amb un doblet per empatar al capdavant de la classificació de la lluita pel Pitxitxi. I en un escenari de primer ordre com el Metropolitano, el 9 del Girona ha confirmat que torna a estar en estat de gràcia.

Mira el gol de Dovvbyk:

Anar al contingut