El Jumbo ha anunciat el fitxatge del talent belga amb aquesta imatge
El Jumbo ha anunciat el fitxatge del talent belga amb aquesta imatge
ciclisme

Embolic sobre rodes: el Jumbo anuncia el fitxatge d'una de les perles del ciclisme i el seu equip ho nega

El belga de 20 anys Cian Uijtdebroeks deixarà el Bora per unir-se a l'esquadra neerlandesa, gran dominadora de 2023

Redacció Esport3Actualitzat

Embolic al pilot ciclista. L'equip que ha guanyat les tres grans voltes de 2023, el Jumbo-Visma, rebatejat com a Visma-Lease a partir de l'1 de gener, ha sacsejat el mercat de la bicicleta amb l'anunci d'una de les perles joves del gran grup.

L'esquadra neerlandesa ha comunicat el fitxatge de Cian Uijtdebroeks, corredor de 20 anys guanyador del Tour de l'Avenir el 2022 i gran nou talent del ciclisme de Bèlgica, sempre amb el permís de Remco Evenepoel.

L'anunci de la signatura de contracte per quatre anys, fins el 2027, ha estat ràpidament desmentit pel seu equip actual, el Bora-Hansgrohe alemany: "Seguirà sent membre del nostre equip fins el 31 de desembre de 2024". No obstant això, tant el Jumbo com el mateix ciclista han donat per bo el moviment, aclarint que la vinculació amb el Bora expirarà a finals del present any.

En una breu nota, Uijtdebroeks s'ha mostrat "encantat" d'unir-se a un equip "líder", valorant l'"honor d'aprendre al costat de Jonas, Wout i Sepp", en referència a Vingegaard, Van Aert i Kuss, trio de galls principals del Jumbo després de la marxa de Roglic, precisament al Bora. Potser per aquí es pot començar a entendre l'enrenou d'aquest dissabte.

Anar al contingut