Marc Gasol, un dels destacats del quart partit de la final de la Conferència est (Reuters)

Els Toronto Raptors empaten la final de la Conferència Est

L'equip de Marc Gasol torna a superar els Milwaukee Bucks (120-102) per col·locar el 2-2 en el marcador global

Els Toronto Raptors s'han fet forts a casa i han guanyat també el segon partit al Scotiabank Arena (120-102) per empatar la final de la Conferència Est de l'NBA.

A diferència d'anteriors partits, en què havia destacat la figura de Kawhi Leonard, en el quart partit de la sèrie la franquícia canadenca ha obtingut una victòria molt coral. Kyle Lowry ha estat aquesta vegada el màxim anotador de l'equip amb 25 punts per 19 de Leonard  i 18 de Norman Powell

Marc Gasol i Serge Ibaka, amb 17 punts cadascun, han contribuït en totes les facetes del joc. El de Sant Boi, que ha anotat 3 triples de 6 intents, ha capturat també 6 rebots i ha repartit 7 assistències. Ibaka, de la seva banda, ha firmat un doble en agafar 13 rebots.

Giannis Antetokounmpo, el jugador franquícia dels Bucks, ha sumat 25 punts i s'ha vist molt ben acompanyat en el vessant ofensiu per Khris Middleton, màxim anotador del partit amb 30 punts. Els de Wisconsin, però, només han pogut dominar el rival al primer quart.

La sèrie torna ara a Milwaukee, on els Raptors tindran una tercera i potser última oportunitat de trencar el factor pista, a favor dels Bucks pel fet d'haver sigut el millor equip de la fase regular.