Busquets i Zubimendi, cara a cara

Els horaris del Barça-Reial Societat i del derbi madrileny dels quarts de la Copa

La pròxima ronda del torneig del KO comportarà un Busquets contra Zubimendi i el possible debut de Memphis contra el Madrid
Redacció Esport3 Actualitzat

La Copa del Rei accelera al gener i la setmana que ve es disputaran ja uns quarts de final que s'han conegut aquest divendres després d'un sorteig pur. Després de la golejada a Ceuta, el Barça serà l'únic representant català en el sorteig. Els aparellaments, que continuaran sent a partit únic, han quedat definits de la següent manera:

  • Reial Madrid-Atlètic de Madrid
  • Osasuna-Sevilla
  • València-Athletic Club
  • Barça-Reial Societat
La Copa apuja el llistó amb aquests duels de quarts de final

Quins dies es jugaran les eliminatòries de quarts?

El dimecres 25, el Barça rebrà la Reial Societat a les 21.00, mentre que el Sevilla visitarà l'Osasuna a les 22.00. El dijous 25, el València-Athletic Club es disputarà a les 20.00, mentre que el derbi madrileny entre el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid es jugarà a les 21.00.

 

 

L'enfrontament entre barcelonins i guipuscoans i el derbi madrileny, que pot suposar el debut de Memphis a les files dels "colchoneros", han estat els plats forts que han sortit dels bombos. Entre els vuit supervivents, tots de Primera, no hi havia el vigent campió, el Betis, eliminat als penals per l'Osasuna.

La Reial Societat, una temporada per emmarcar

Un miracle anomenat Reial Societat. Aquest podria ser el títol de l'obra d'Imanol Alguacil en les cinc temporades que el tècnic de la casa porta a la banqueta basca.

Els "txurri-urdin" són tercers a LaLiga i tenen assegurat acabar la primera volta en zona Champions, a pesar que el curs va començar amb la marxa del davanter suec Isak i la greu lesió del seu substitut, el nigerià Sadiq. Els bons resultats també es repeteixen a l'Europa League, on els donostiarres es van classificar directament per a vuitens en quedar primers en la fase de grups. 

El Barça-Reial Societat també es pot llegir en clau relleu al mig del camp culer, és a dir, com un Busquets contra Zubimendi, a la llista d'objectius per ocupar el lloc del veterà capità blaugrana. L'únic precedent entre tots dos equips aquesta temporada es va decantar del costat dels catalans, 1-4 a Sant Sebastià, en la segona jornada de Lliga

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut