Mem de Kylian Mbappé
Mem de Kylian Mbappé
Mundial 2022

Els mems més divertits del Mundial de Qatar

Durant el Mundial de Qatar les xarxes socials s'han omplert d'imaginació i els aficionats han creat i compartit els millors mems

Redacció Esport3Actualitzat

Les xarxes socials han tingut un gran paper en aquest Mundial de Qatar. Els aficionats han aprofitat qualsevol fet que passés relacionat amb alguna de les seleccions per fer tot tipus de mems irònics, burlescos, humorístics, de crítica... Qualsevol vídeo o imatge ha servit per demostrar la creativitat a les xarxes, des del "ball dels coloms" de la selecció del Brasil fins al somriure de Mbappé després que Harry Kane fallés un penal o la frase "Què mires, babau?, de Messi.

 

Burles del Marroc a Portugal

Aquest vídeo va passar quan el Marroc va eliminar Portugal, els portuguesos tenien cara de pocs amics i els marroquins estaven en un núvol.

Ballar abans de temps

La selecció del Brasil tenia molts balls preparats per a aquest Mundial. Després del gol de Richarlison a Corea, els jugadors i l'entrenador van fer un curiós ball. Un cop eliminats, tot van ser mems enrient-se'n del ball.

 

El ball, però, ha estat tot un èxit al Brasil.

Sempre pots donar suport a més d'un equip

A Qatar s'hi han acostat seguidors de totes les seleccions, però hi ha hagut aficionats que no només donaven suport a una selecció, sinó que anaven amb qui guanyava.

 

Rüdiger corrent fins a casa

La forma de córrer de Rüdiger, de vegades sembla burlesca cap al rival i se li ha girat en contra. Després de fer aquest gest a la derrota davant el Japó, un aficionat l'ha enviat corrent fins a l'avió a Alemanya.

 

Per què es necessita una porta a casa

Els aficionats de l'Aràbia Saudita van viure un dels moments del Mundial, la seva selecció va guanyar a l'Argentina i les celebracions van ser una mica esbojarrades.

 

Riure abans d'hora pot sortir car

Kylian Mbappé va celebrar el penal fallat de Harry Kane amb un gran somriure que la càmera va captar en primer pla. Una vegada va perdre la final, el somriure se li va capgirar i els aficionats ho han transformat en un mem.

 

També els mateixos saudites van protagonitzar el graciós: on és, Messi?

 

Un sentiment val més que una televisió

Un seguidor mexicà va trencar la seva televisió després de l'eliminació de Mèxic a la fase de grups.

 

Imitar celebracions pot sortir car

Vincent Aboubakar volia ser l'heroi de la seva selecció després de marcar un gol i va voler imitar la mítica celebració de Messi al Bernabéu, l'àrbitre, però, li va ensenyar la targeta vermella ràpidament.

 

A l'Argentina s'anima així

Amb una puntada, el Cuti Romero va felicitar el Dibu Martínez després d'una gran aturada, una manera una mica estranya.

 

Mbappé o Embale?

Durant els mundials molts aficionats fan veure que tenen interès en el futbol i a vegades, com li ha passat a Carmen Lomana, es poden inventar noms de futbolistes.

 

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut