Araujo es lamenta d'una acció del partit contra el Vila-real
Araujo es lamenta d'una acció del partit contra el Vila-real
Barça

El vestidor absol Xavi dels mals resultats abans de conèixer el seu pas al costat: "He estat un desastre"

Quan encara no sabien que l'era Xavi acabaria a l'estiu, tres pesos pesants de la plantilla han assegurat que la culpa és dels jugadors i han transmès la màxima confiança cap al tècnic

Redacció Esport3Actualitzat

Frenkie de Jong, Ronaldo Araujo i Joao Cancelo han estat clars i contundents a l'hora d'assumir la responsabilitat dels jugadors en la derrota contra el Vila-real (3-5) i sortir en defensa de Xavi. Encara no sabien que el tècnic tenia data de caducitat a final de temporada

Araujo, un dels capitans, ha estat explícit en declaracions a Esport3. L'uruguaià ha atribuït a l'entrenador el creixement individual i col·lectiu d'un equip que "sortia al camp a veure què sortia", en referència a l'etapa de Koeman a la banqueta.

"Xavi ens ha ajudat moltíssim. Venim de ser campions, l'any passat vam guanyar dos títols. Quan va venir aquí, va agafar un equip que estava enfonsat, que havia perdut la filosofia, no jugàvem. Sortíem al camp i era el que sortia. Xavi ens va tornar la identitat, les ganes, el respecte a aquesta samarreta. Estem tots amb el míster. Hem crescut amb ell."

 

 

Cancelo també ha entonat el mea culpa en declaracions a TV3, el dia en què ha reconegut que ha fet els "pitjors 45 minuts de la meva carrera. La mevca actuació ha estat un desastre."

"Ens ha faltat una mica d'experiència per mantenir el resultat. La culpa és nostra, parlo per mi. He tingut un desastre i han estat uns dels pitjors 45 minuts de la meva carrera. Per sort, dimecres tenim un altre partit."

De Jong també ha sortit en defensa de Xavi:

"Hi ha plena confiança en el cos tècnic, que està fent una feina molt bona. És culpa dels jugadors. No podem regalar aquestes coses i al final perdre. Això no pot passar en un equip top. Si tens experiència, no pot passar."

Xavi, durant el partit contra el Vila-real
Xavi, durant el partit contra el Vila-real (EFE)

Mira el resum del Barça-Vila-real (3-5)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut