Espanyol

Els jugadors de l'Espanyol marxen avui de concentració a Peralada, on faran l'"stage" de pretemporada

Els jugadors de l'Espanyol marxen avui de concentració a Peralada, on faran l'"stage" de pretemporada. Hi destacaran els quatre fitxatges de l'estiu, i també la presència d'alguns jugadors que continuen, sobretot, Raúl Tamudo, a qui el club havia posat en el mercat. L'equip va completar ahir les revisions mèdiques, en què es va comprovar que els jugadors han tornat de les vacances en bona forma.

Actualitzat
Les revisions mèdiques de l'Espanyol prèvies a l'inici de la pretemporada a Peralada van acabar ahir al matí. L'equip blanc-i-blau tindrà aquesta temporada novament com a referències al vestidor, ja es veurà si també al camp, homes com De la Peña, Luis García o Tamudo, que per diferents raons finalment s'han quedat. També ha assegurat que no marxarà Ángel Martínez, que assegura que la seva única ambició és guanyar-se un lloc de titular durant la pretemporada.

Tamudo va ser el gran protagonista en l'últim partit de la temporada, en fer tres gols el dia del comiat a Montjuïc. Un comiat que també semblava l'adéu al club de la seva vida. De fet, l'Espanyol li ha obert les portes perquè se'n vagi, si ho creu convenient, però Raúl Tamudo té contracte fins al 2010 i ha començat la pretemporada com a jugador blanc-i-blau.

Tampoc se n'ha anat, de moment, Luis García. En el cas d'Iván de la Peña, no hi ha dubtes. Lo Pelat ha rebutjat importants ofertes de Grècia, Rússia i els Emirats Àrabs per acabar la seva carrera a l'Espanyol. Un altre dels que continuaran sota les ordres de Pochettino és Corominas. El banyolí espera ser protagonista a Cornellà-el Prat, tot i l'arribada de nous fitxatges com Nakamura.

Corominas ha assegurat que la plantilla afronta amb "molta il·lusió" l'actual temporada i ha afegit que un dels objectius que s'ha marcat l'equip és no patir tant com en l'anterior campanya. "Afronto l'any amb molta il·lusió i amb la intenció de no patir tant com la temporada passada. Esperem tenir una campanya més tranquil·la. A veure si el nou projecte esportiu i els fitxatges que s'estan realitzant donen els seus fruits", ha apuntat.

Mentrestant, Ángel Martínez, un dels futbolistes que podrien deixar l'equip aquest estiu, ha deixat clar que no té cap intenció de deixar el conjunt blanc-i-blau i que la seva única ambició és guanyar-se un lloc de titular durant la pretemporada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut