Els jugadors dels Nuggets, mostrant l'anell de campions (Reuters)
Bàsquet

Els Denver Nuggets reben l'anell de campions i superen Los Angeles Lakers en el partit inaugural

L'NBA posa en marxa una nova temporada amb la derrota dels Lakers (119-107) i la dels Warriors a mans dels Suns (104-108)

Redacció Esport3Actualitzat

El lliurament de l'anell de campions als vencedors de la temporada anterior, els Denver Nuggets ha marcat l'inici d'una nova edició de l'NBA. Els Nuggets han fet gala de la seva condició superant Los Angeles Lakers (119-107). Nicola Jokic, l'MVP de la passada final, ha demostrat que no ha perdut l'estat de forma durant les vacances i ha firmat un triple doble: 29 punts, 13 rebots i 11 assistències.

Davant la demostració del serbi, ben acompanyat per Jamal Murray (21 punts) i Kentavious Caldwell-Pope (20), els Lakers han tingut pocs recursos; LeBron James, amb 21 punts i 8 rebots, ha estat el més encertat de l'equip californià.

Nikola Jokic, defensat per Anthony Davis (Reuters)

 

Els Warriors es desinflen al final

Tampoc els han anat bé les coses als Golden State Warriors, que s'han vist sorpresos pels Phoenix Suns (104-108) a l'últim quart. Un inspiradíssim Devin Booker (32 punts) ha estat el principal botxí dels Warriors, però també ha destacat l'exjugador dels californians, Kevin Durant, que ha firmat 18 punts i 11 rebots. Stephen Curry ha respost amb 27 punts per als de San Francisco, però ha fallat més triples dels que és habitual en ell (4 encerts de 14 intents). Chris Paul, que s'estrenava amb els Warriors, ha fregat el triple doble: 14 punts i 9 assistències.  

Kevin Durant, un ex dels Warriors amb ganes de revenja (Reuters)

 

 

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut