Barça

El vídeo del Barça que motiva l'afició per a la gran final de Bilbao

El club fa una crida per animar les jugadores a poder continuar fent història

Redacció Esport3Actualitzat

Queden poques hores, i per tant ja arriba l'hora de la veritat. Dissabte a partir de les 18.00 h el Barça disputarà la seva cinquena final de la UEFA Women's Champions League contra el Lyon Féminines. Una final que es disputarà a San Mamés, i milers de socis i sòcies s'hi desplaçaran per viure aquest gran moment des de ben a prop. 

Segons la UEFA, són al voltant de 40.000 els assistents al partit que tenen entrada com a afició del Barça. Està previst que milers de culers es desplacin, tant en els autocars organitzats pel FC Barcelona com pel seu compte, a Bilbao aquest cap de setmana. Per això, el club ha preparat una sèrie d'accions per fer gaudir aquesta afició a l'espai que l'organització de la UEFA i la ciutat de Bilbao han cedit a cada equip per adaptar-lo com a Fan Meeting Point, que és el punt de concentració per als fans.

També ha fet una crida perquè junts, equip i afició, puguin continuar cridant 'Movem el Món' i continuar construint la història. El Barça ha fet aquest vídeo per motivar a tothom:

El mapa

El Barça ha dissenyat un mapa per orientar els aficionats i aficionades que es desplacin fins a Bilbao, i així, tots plegats, puguin traslladar el caliu de l'afició a totes les jugadores. 

Moviment per les xarxes

També, el Barça ha fet unes fotografies de les jugadores i les ha publicat a les xarxes socials, per a tots aquells que vulguin canviar temporalment la imatge del seu perfil. L'objectiu és crear una marea d'animació de cara a la final. 

Anar al contingut