Primera Divisió

El Sevilla guanya l'Atlètic i la Lliga s'estreny encara més (1-0)

Un gol d'Acuña al minut 70 de partit ha donat els tres punts al conjunt sevillà. Si el Barça guanya el Valladolid es quedaria a només un punt de l'Atlètic

Redacció Esport3Actualitzat

El Sevilla s'ha emportat els tres punts en el seu duel contra l'Atlètic de Madrid. La derrota del conjunt del Cholo Simeone estreny encara més la Lliga, que podria deixar el Barça a tan sols 1 punt del conjunt madrileny. El gol de la victòria andalusa ha arribat al minut 70, després d'una jugada per banda dreta de Jesús Navas que ha rematat dins la xarxa Acuña. L'equip matalasser ha protestat molt l'acció, ja que prèviament hi ha hagut unes mans d'Ocampos que el VAR ha considerat que no eren part de la jugada del gol.

L'Atlètic ha pogut empatar al tram final del partit. Mario Hermoso al 74' amb una ocasió molt clara, però més clara ha estat la que ha tingut Correa al 91'. El davanter ha rebut una bona centrada de Luis Suárez, però la rematada de l'argentí, des de la frontal de l'àrea petita, ha estat rebutjada per Bono.

El partit no havia començat bé per al Sevilla, que als primers minuts de joc ha tingut una oportunitat d'or per inaugurar el marcador. Ocampos, però, no ha pogut transformar un penal que ha aturat Oblak. A banda de la derrota, una altra nota negativa per a l'Atlètic és que perd per sanció Luis Suárez i Marcos Llorente per l'enfrontament contra el Betis.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut